Beauty rest matrassen

Matras kopen van topmerk Beautyrest

"Verbeter uw nacht en haal het meeste uit uw dag", dat is het motto van Beautyrest. Voor elke soort slaper willen ze een luxueuze matras aanbieden. In de winkels van Slaapwel kunt u terecht voor twee collecties van Beautyrest: de Hybrid en de Sensory-collectie by Simmons: matrassen met verschillende comfortniveaus, keuze tussen medium en stevige ondersteuning en technologieën waar u alleen maar beter van zult dromen. Bent u geïnteresseerd om een Beautyrest matras te kopen? Kom dan langs in een van onze winkels. Wilt u onze volledige aandacht, dan kunt u steeds telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken met een van onze experts. Wij geven met plezier een antwoord op al uw vragen.

Nu gratis 2x hoofdkussens bij aankoop Beautyrest matras

Hybrid Beautyrest matras
Beautyrest Hybrid

Zoekt u een koele matras? De Beautyrest Hybrid beschikt over het InfiniCool™ Plus-systeem, wat garant staat voor een koel slaapoppervlak. Dankzij het ContourFit™ Design vindt u gemakkelijk de optimale slaappositie. Met het Beautyrest Gel Geheugenschuim ontlast u drukpunten zoals heupen en schouders. Test de Hybrid matrassen

Beautyrest Sensory

Ook de Beautyrest Sensory matrassen beschikken over verschillende technologieën om uw slaapcomfort een niveau hoger te tillen. Zo beperken deze matrassen drukpunten aanzienlijk en bieden ze een grotere contactoppervlakte, wat een betere lichaamshouding in de hand werkt. Ervaar het in een van onze winkels

Sensory Beautyrest matras
Hybrid Beautyrest matras
 
Beautyrest Sensory Energy

 

 

  Hoogte : 26 cm

  Steun Pockertveren: Medium

  Comfort: Medium

  Toplaag: Comfort schuim, verlaagt de drukpunten.

  Technologie: SENSOFT EVOLUTION

  Aantal veren 160/200: 820 pocketveren

  Aantal veren 180/200: 922 pocketveren

 

 

Beautyrest: kwaliteit en vakmanschap sinds 1925

Het Franse merk Beautyrest bestaat al sinds 1925 en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve matrassenfabrikanten. Het bedrijf wil grenzen verleggen, zodat u het ultieme slaapcomfort kunt ervaren. Volgens Beautyrest is slaap een wonder dat de prestaties van de mens op een natuurlijke wijze bevordert. Daarom kunt u dankzij hun slaaptechnologieën genieten van de meest herstellende slaap, zodat u overdag beter kunt focussen en u meer energie hebt.

Bekijk de catalogus van de Sensory-collectie

Slaapwel: uw slaapexpert

Bij Slaapwel geniet u van hoogwaardige kwaliteit aan de beste prijs. Dankzij de rechtstreekse aankoop bij producenten kunnen wij u de beste prijs én kwaliteit aanbieden. Bij ons kunt u dus terecht voor kwalitatieve bedden, boxsprings, matrassen, toppers, bedtextiel enz. Wilt u een kwalitatieve matras zoals een Beautyrest matras kopen? Ontdek dan nu ons aanbod aan Beautyrest matrassen in een van onze winkels.