Visco topper Modula hoes wool wash

Een Swissflex-topper voor matrassen zorgt in uw slaapkamer voor nog meer behaaglijkheid. De topper vormt als uitbreiding van uw bedsysteem een fantastische contact tussen uw lichaam en de matras. Daardoor geniet u van een fijn liggevoel, drukverlichting die voor ontspanning zorgt en van optimale steun voor uw lichaam.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 4-6 weken
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: +32 53 41 88 33

Beschrijving

De Swissflex-toppers voor matrassen onderscheiden zich door slimme kerntechnologieën die één ding gemeen hebben – de positieve comforteigenschappen:

  • fijn liggevoel
  • gevoelig aanpassingsvermogen
  • uitgebalanceerd slaapklimaat

De toppers zijn speciaal ontwikkeld om het comfort van uw bedsysteem met een matras en lattenbodem nog verder uit te breiden. Zo kunt u zich volledig op uw gemak voelen en van een goede nachtrust genieten. Dankzij het hoge aanpassingsvermogen reageren zowel de schuimtoppers alsook de latextoppers op uw bewegingen terwijl u slaapt, waardoor u comfortabel kunt liggen.

De kern van traagschuim zorgt voor een rustig, zwevend liggevoel. Dankzij de thermo-elastische eigenschappen past de traagschuimtopper zich door uw lichaamswarmte precies aan de vormen van uw lichaam aan. U profiteert van zacht ligcomfort en aangename drukverlichting. Daardoor voorkomt u onaangename gespannen spieren die door een ongemakkelijke lighouding worden veroorzaakt. Het hoogwaardige traagschuim slaat lichaamswarmte op, waardoor er ook in de winter een aangenaam slaapklimaat ontstaat.

De wool wash hoes is gewatteerd met schaapscheerwol en daardoor pluizig zacht. Dit hoes is ideaal voor iedereen die behaaglijke warmte wil tijdens het slapen.

Buitenstof: dubbele jersey: 86% polyester, 14% viscose
Vulling: Scheerwol
Matrasonderzijde: jersey: 66% polyester, 34% viscose
Onderhoud: Wasbaar tot 40°C.

Bijkomende informatie

Levertermijn 4-6 weken
Merk Swissflex

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.