Pocketveren matras comfort 750 latex

De Comfort 750 Latex is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt

Hoogte/dikte: 21 cm
Afdeklaag: latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: +32 53 41 88 33

Beschrijving

De Comfort 750 Latex is een matras die u extra ondersteuning en comfort biedt. De kern met 750 individueel verpakte pocketveren zorgt ervoor dat bewegingen op het ene ligvlak minder voelbaar zijn op het andere ligvlak.  De Latex versie heeft bovendien extra sterke eigenschappen op vlak veerkracht en ergonomie. De afritsbare dubbeldoek hoes is doorstikt met antiallergische thermowatten en heeft een 3D ventillatieband zodat de luchtdoorstroom bevorderd wordt. 

De pocketverenkern

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Onze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

hoes

De latex comfortlaaag

Boven en onder de binnenveer is er een geperforeerd comfortkussen van 3 cm dik uit latex aanwezig. Door de perforatie kan lucht en vocht vrij door de matras circuleren. Latex is extreem puntelastisch en biedt een opwaartse tegendruk onder belasting, waardoor het materiaal onmiddellijk zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. De matras past zich dus direct aan uw lichaamshouding aan.

Bijkomende informatie

Afdeklaag latex
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 21 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras pocketveren
Matras kern 7-zone pocketveren
Merk Revor
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.