Pocketveren matras Be-Chill

Deze matras heeft een kern van 300 pocketveren/m² en beide comfortlagen van 3cm Hybride Foam.

Hoogte/dikte: 20 cm
Afdeklaag: koudschuim
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: +32 53 41 88 33

Beschrijving

Deze matras heeft een kern van 300 pocketveren/m² en beide comfortlagen van 3cm Hybride Foam.

7-zone pocketveren kern

De 7 ergonomische comfortzones voorzien van je een ergonomisch correcte nachtrust. De  matras  bestaat uit 7 comfortzones waarbij de veren verschillende hardheden hebben. Hierdoor is de matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt.

Koudschuim comfortlaag

Doordat de toplagen van dit matras van koudschuim zijn, heeft het matras een hoge veerkracht, waardoor er geen kuilvorming ontstaat. Door de van nature onregelmatige celstructuur, ademt het materiaal uitstekend.

Een ander voordeel van koudschuim is dat het door de opwaartse druk een zeer goede lichaamsondersteuning biedt. Samen met het hoge comfort door het veerkrachtige materiaal, zorgen deze kenmerken ervoor dat koudschuim matrassen een hoogwaardig ligcomfort bieden.

hoes

Hoes

De Chill matras heeft een wasbare en afneembare hoes.

Bijkomende informatie

Afdeklaag koudschuim
Garantie 5 jaar
Hoes wasbaar ja
Hoes afneembaar ja
Hoogte/dikte 20 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras pocketveren
Matras afdeklaag HR koudschuim
Matras hoogte 20 cm
Matras kern pocketveren
Merk Revor

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.