Recor matrassen

Infini Alpha matras

Infini Alpha matras

Hoogte/dikte matras: 26 cm
Afdeklaag: koudschuim
Garantie: 7 jaar

Vanaf € 931,40 Excl. BTW € 1.127,00 Incl. BTW

Levertijd: 3-4 weken
Infini Delta Matras

Infini Delta Matras

Hoogte/dikte matras: 26 cm
Afdeklaag: viscogel
Garantie: 7 jaar

Vanaf € 1.086,78 Excl. BTW € 1.315,00 Incl. BTW

Levertijd: 3-4 weken
Infini Omega matras

Infini Omega matras

Hoogte/dikte matras: 26 cm
Afdeklaag: gelatexeerd paardenhaar
Garantie: 7 jaar

Vanaf € 1.164,46 Excl. BTW € 1.409,00 Incl. BTW

Levertijd: 3-4 weken
Infini Sigma matras

Infini Sigma matras

Hoogte/dikte matras: 26 cm
Afdeklaag: Talalay latex
Garantie: 7 jaar

Vanaf € 1.242,15 Excl. BTW € 1.503,00 Incl. BTW

Levertijd: 3-4 weken

Recor Bedding Matrassen

Recor Bedding streeft ernaar uw slaapervaring te verbeteren door matrassen te bieden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook afgestemd zijn op uw persoonlijke slaapbehoeften. Elk product wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en een betere nachtrust bevorderen.

Wat Maakt Recor Bedding Matrassen Uniek?

De kern van onze matrassen bevat RECOIL® pocketveren die meer comfort en ondersteuning bieden dan traditionele veren. Deze veren hebben een unieke tonvormige structuur met extra staal en meer windingen, wat resulteert in een langere levensduur en een stabielere ondersteuning.

Ontdek De Recor Matrassen Collectie

Recor Bedding biedt diverse matrassen aan die inspelen op verschillende voorkeuren en behoeften. Hieronder vallen de Infini Alpha, Delta, Sigma en Omega, elk met hun unieke eigenschappen en voordelen. Infini matrassen kenmerken zich door hun modulaire opbouw met een TOP en BASE die aan elkaar geritst zijn voor eenvoudige vervanging en recycling. Dit systeem biedt keuze uit verschillende comfortlagen en is perfect voor degenen die waarde hechten aan personalisatie en duurzaamheid.

De Infini Alpha Matras

De comfortlaag van de alpha matras is gemaakt van Pantera® Origin BIO schuim, dat deels geproduceerd wordt met hernieuwbare grondstoffen. De veerkracht en elasticiteit van het hoogwaardige Pantera® schuim zorgen voor de perfecte combinatie van comfort en lichaamsondersteuning. De duurzaamheid van Pantera® wordt bekrachtigd met een garantie van 7 jaar. Pantera® voelt eerder zacht aan.

De Infini Delta Matras

De comfortlaag van de Delta matras is gemaakt van Viscogel. Deze comfortlaag bestaat uit twee materialen: gelfoam en visco-elastisch traagschuim. Gelfoam voelt soepel aan en biedt een heel aangenaam ligcomfort. De opencellige structuur zorgt voor efficiënte warmte- en vochtafvoer. Het visco-elastisch traagschuim zet zich naar de vorm van je lichaam en brengt je ruggenwervel in zijn natuurlijke ergonomische houding. Viscogel voelt zacht aan.

De Infini Sigma Matras

De comfortlaag van de Sigma matras is gemaakt van Talalay latex. Talalay is soepel en biedt een zeer aangenaam ligcomfort. Het werkt drukverlagend waardoor uw gewrichten minder worden belast tijdens het slapen. Talalay is gezoneerd met aangepast reliëf in de verschillende lichaamszones, waardoor de werking van de RECOIL® pocketveren wordt versterkt. Talalay is opencellig. De ventilatie wordt bevorderd dankzij perforatie. Dit premium materiaal heeft een natuurlijke hypoallergene werking. Talalay Latex voelt eerder zacht aan.

De Infini Omega Matras

De comfortlaag van de Omega matras is gemaakt van gelatexeerd paardenhaar en is 100% natuurlijk. De paardenharen worden gevlochten en vervolgens bewerkt met een coating van natuurlatex waardoor ze structuur krijgen en elastisch worden. Dit resulteert in een ongeziene veerkracht en drukverdeling. Gelatexeerd paardenhaar heeft een volledig open structuur waardoor het uitstekend ventileert. Paardenhaar voelt stevig aan.

Kies de Juiste Matras

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke slaapbehoeften. Denk aan de hardheid van uw matras, uw slaaphouding en eventuele lichamelijke klachten. Een goed gekozen matras van Recor Bedding kan de kwaliteit van uw slaap aanzienlijk verbeteren.

Door de diversiteit in onze matrassen kunnen wij een matras aanbieden die past bij vrijwel elke slaper. Recor Bedding zorgt dat u wakker wordt met hernieuwde energie. Elk van deze opties is ontworpen om een optimale nachtrust te ondersteunen en uw algehele welzijn te verbeteren.