Gillo micro-pocketveren koudschuim/traagschuim matras Better Night

De Better Night micro-pocketveren matras Gillo bestaat uit een kern van 9 zones micropocketveren zodat u heel aangenaam ligt en u lichaam op de juist manier optimaal ondersteunt.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: +32 53 41 88 33

Beschrijving

Deze Better Night micro-pocketveren matras Gillo is ideaal om het hele jaar door te gebruiken ! De Better Night micro-pocketveren matras Gillo bestaat uit een kern van 9 zones micropocketveren zodat u heel aangenaam ligt en u lichaam op de juist manier optimaal ondersteunt. De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Het gewicht van de persoon die op de matras ligt wordt op deze manier beter over het matras verdeeld. 

Koudschuim & traagschuim comfortlaag

Dankzij de 2 verschillende toplagen kunt u de matras het hele jaar door gebruiken. Zo is er een 5 cm dikke koudschuim laag die zorgt voor een optimale warmte- en vochtregulatie door de open celstructuur. Bij het inveren van het schuim zorgt de open celstructuur ervoor dat het matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast en zorgt ervoor dat kuilvorming bijna niet voorkomt. Vormvast houdt ook in dat de levensduur heel goed is.
Een ander voordeel van koudschuim is dat het geschikt is voor alle gewichtsklassen. Daarnaast is koudschuim ideaal voor wie graag een harde matras heeft. 

Langs de andere kant is er een 5 cm dikke visco-elastische schuimlaag of traagschuimlaag die ervoor zorgt dat de matras zich vormt naar uw lichaam. Het materiaal reageert op warmte en druk. Het wordt zacht als het warm wordt. Met name bij traagschuim met een lang geheugeneffect is het schuim daarom 's zomers zachter dan 's winters. Doordat het op temperatuur en gewicht reageert voegt het zich naar iemands lichaam. Deze kant is dus ideaal voor in de zomer te gebruiken.

laag

Maten

Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst  kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op. De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 werkdagen leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 werkdagen. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.  

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 25 cm
Afdeklaag koudschuim en traagschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit HR 40 kg/m³ (zomerzijde) en Traagschuim 65kg/m3 (winterzijde)
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking nee
Hoes/tijk samenstelling Tencel
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 5 cm koudschuim 40 kg/m3 (zomerzijde) + 9-zone micropocketveren 500/m2 + 5 cm visco-elastisch schuim 65 kg/m3 (winterzijde)
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.