Dit zijn dé lente-zomer slaapkamer trends van 2022 die u niet mag missen!

Dit zijn dé lente-zomer slaapkamer trends van 2022 die u niet mag missen!

Ontdek de lente-zomer slaapkamer trends van 2022

Is uw slaapkamer toe aan vernieuwing of kan ze een vleugje extra pit gebruiken? Met de nieuwe slaapkamer trends van 2022 geeft u uw kamer in no time een update! Wij hebben de voornaamste trends kort even samengevat voor u.

Trendalert: 6 trends die u niet kan weerstaan

2 trends op basis van kleur:

We zien een aantal nieuwe en onverwachte slaapkamer trends in 2022 verschijnen. Bij een van die trends gaat het om de kleur van de kamer. Ga voor een basis van zachte tinten zoals beige, of voor een zwart/witte kamer met grijze accenten. In ieder geval zijn er geen motieven of drukke prints aanwezig. Versterk de rust in uw kamer door accenten en kleuren uit de natuur. Voorbeelden hiervan zijn hout, bruin en warme groene tinten. 

 

Behang:

Behang is de perfecte sfeermaker. Het maakt uw kamer gezellig en interessant door de toevoeging van textuur. Stijlgewijs kunt u alle kanten op: van grafisch tot romantisch, landelijk of toch eerder bohémien. 

 

Slaapkamer trends 2022

Prikkelvrije zone:

Mensen willen meer tot rust komen na een drukke dag. Dat zien we ook terugkomen in de trends van 2022. Meer en meer mensen willen zo min mogelijk stopcontacten in hun kamer. U laadt dus uzelf op in plaats van uw apparaten. 

 

Linnen:

Nonchalant, maar niet rommelig is het nieuwe strak. Linnen zijn van nature gekreukt, dus is het de perfecte oplossing voor een laisser-faire look. 

 

Verander uw bed in een statement:

Levendige kleuren, opvallende patronen en interessante vormen: een bed mag naast comfortabel ook stijlvol zijn. Speel ook met het materiaal van het bed. Zo straalt een velours bed zachtheid en luxe uit. 

 

Muurlamp: 

Heeft u graag een ruim gevoel in uw kamer? Ga voor muurlampen in plaats van gewone lampen op uw nachtkastje. We zien vooral moderne muurlampen opkomen, maar dat wil niet zeggen dat de klassieke modellen het niet goed doen. U kan de twee ook combineren door een klassieke voet te smelten met een kap met contrasterende kleur. 

 

Slaap terug als een roos

U bent weer helemaal mee met de slaapkamer trends van 2022. Laat het decoreren maar beginnen! Twijfelt u nog over het juiste bed of matras of heeft u nog vragen? Bij Slaapwel staan we altijd voor u klaar met advies op maat! Bent u fan van boxsprings of heeft u een speciale voorkeur voor een matras? Neem gerust contact op met ons of kom eens langs in één van onze onze winkels. Wij bekijken graag met u samen welke trends het beste voor uw slaapkamer passen.
Geplaatst op 25-11-2022