Modula topper geltex hoes fresh & free eco

Een Swissflex-topper voor matrassen zorgt in uw slaapkamer voor nog meer behaaglijkheid. De topper vormt als uitbreiding van uw bedsysteem een fantastische contact tussen uw lichaam en de matras. Daardoor geniet u van een fijn liggevoel, drukverlichting die voor ontspanning zorgt en van optimale steun voor uw lichaam. 

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 4-6 weken
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: +32 53 41 88 33

Beschrijving

De Swissflex-toppers voor matrassen onderscheiden zich door slimme kerntechnologieën die één ding gemeen hebben – de positieve comforteigenschappen: 

  • fijn liggevoel
  • gevoelig aanpassingsvermogen
  • uitgebalanceerd slaapklimaat

De toppers zijn speciaal ontwikkeld om het comfort van uw bedsysteem met een matras en lattenbodem nog verder uit te breiden. Zo kunt u zich volledig op uw gemak voelen en van een goede nachtrust genieten. Dankzij het hoge aanpassingsvermogen reageren zowel de schuimtoppers alsook de latextoppers op uw bewegingen terwijl u slaapt, waardoor u comfortabel kunt liggen.

De koelende topper heeft een kern van GELTEX®. Door dit speciale gelschuim is het aanpassingsvermogen van de topper extra gevoelig, waardoor de topper zich flexibel aan de vormen van uw lichaam aanpast – ook als u tijdens uw slaap ligt te draaien. Bovendien geniet u van een koelend effect dankzij de poreuze, luchtdoorlatende structuur. Met deze gelschuimtopper bent u cool en kunt u ontspannen van uw nachtrust genieten!

De allergiehoes is ontwikkeld voor 100% recycling. Deze nieuwe hoes is gemaakt van gerecycled polyester en kan zonder verdere handelingen in zijn geheel weer worden gerecycled en hergebruikt. Voor milieubewuste klanten.

Buitenstof: dubbel jersey, 100% polyester
Vulling: Holle polyestervezel, 100% polyester
Matrasonderzijde: jersey: 66% polyester, 34% viscose
Reiniging: Wasbaar tot 60°C.

Bijkomende informatie

Levertermijn 4-6 weken
Merk Swissflex

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.